Een foto op plexiglas is erg leuk!

Een foto op plexiglas is erg leuk, ik heb er pas geleden nog mijn zus mee verrast. Ik vind het super leuk om mensen te verassen en pas geleden vond ik dat mijn zus wel een cadeautje verdiende. Mijn zus had namelijk een erg vervelende tijd achter de rug en ik wilde haar daarom een kleinigheidje cadeau geven. Ik wist eerst helemaal niet goed wat ik moest doen tot dat ik op de website van Hema uitkwam. Hier kan je een erg leuke foto laten bewerken. Je kan er bijvoorbeeld een canvasfoto of een tuinposter laten maken. Dit leek mij ook erg leuk maar uiteindelijk heb ik voor een foto op plexiglas gekozen. Dit vond ik er eigenlijk het mooiste uitzien en ik wist zeker dat mijn zus hier erg blij mee zou zijn. Ik heb erg veel leuke foto’s met mijn zus, we hebben veel leuke dingen gedaan samen en daarom heb ik voor een leuke vakantiefoto gekozen.

Een top cadeautje

Inmiddels heb ik de foto al laten bewerken bij Hema en ziet het er prachtig uit. Ik heb de foto ook al aan mijn zus gegeven ze vond het super fijn dat ik haar steun en zo’n leuk cadeautje geef. Ze vond overigens ook dat ik de juiste foto had uitgekozen en dat het plexiglas erg mooi is. Ik vind het super dat ze er zo blij mee is. Wil jij ook iemand verassen? Kijk dan op de website van Hema voor meer informatie!