aquarium advies

Sinds wij het adres van De Houtense Aquariaan hebben gevonden, hebben wij al meerdere keren een goed aquarium advies gekregen. Zo hadden wij al een tijd te kampen met verschillende vissen die in deze bak dood gingen. Wat wij ook hadden gedaan, de sterfte bleef in deze kom hangen. Nadat wij voor de zoveelste keer afscheid hebben moeten nemen van een geschrubte vriend was de maat vol en hebben wij er een expert bij laten komen. Deze beste man had al meteen in de gaten dat het water er troebel uit zag en is in actie gekomen.  aquarium advies

Een gezonde vissenkom

Wat er precies aan de hand was met deze bak is mij nog niet echt duidelijk. Maar wel dat er nu gezonde vissen rondzwemmen in een schitterende kom. Dankzij het aquarium advies wat wij hebben gekregen is het ons gelukt om de blubjes in goede conditie te houden. Meteen hebben wij een afspraak gemaakt dat deze expert een paar keer per jaar langs komt om onze bak te inspecteren en eventueel dingen te vervangen wat nodig is. 

Onze vader hebben wij voor zijn verjaardag ook een vissenkom gegeven. Het leuke is dat hij nu niet de televisie aan zet, maar gezellig voor deze bak plaats neemt om te genieten van zijn nieuwe huisgenoten.