Een fotoboek: Het beste cadeau om te krijgen

Het moment dat je wordt uitgenodigd voor een verjaardag is natuurlijk hartstikke leuk. Het enige puntje is dat je vervolgens op zoek moet naar een leuk en uniek cadeau. En voornamelijk het woord uniek kan lastig zijn om uit te vogelen. Na meerdere malen met een fles drank of een cadeaubon op te komen dagen wordt het dit jaar tijd voor wat anders. Heb je al eens gedacht aan een fotoboek? Hieronder leggen we uit waarom een fotoboek een uniek idee is om als verjaardagscadeau te geven.

Waarom een fotoboek altijd leuk is

Wat is er leuker dan een boek ontvangen die vol staat met allerlei leuke herinneringen? Geef je het aan een goede vriend? Dan hebben jullie vast en zeker veel herinneringen die jullie vast hebben gelegd op camera. Met een fotoboek kunnen al deze herinneringen weer naar boven worden gebracht en bovendien zal je ongetwijfeld zelf veel terugkomen op de foto’s. Zo weet je zeker dat je niet snel vergeten wordt. Geef je een fles drank als cadeau? Dan kun je ervanuit gaan dat deze fles een week later leeg is en het cadeau snel is vergeten.

Ook is het interessant wanneer je het aan iemand anders geeft dan aan vrienden. Voor familie bijvoorbeeld kun je er een mooi familieboek van maken. Vraag foto’s aan andere familieleden en maak er samen een mooi en leuk boek van. Bovendien zal degene die het cadeau ontvangt zien dat er veel aandacht in het boek is gestoken.

Nog een idee is om een verhalenboek te creëren. Over een bepaalde periode kun je zodoende een bepaalde verhaallijn terug vertellen in het boek. Is je partner bijvoorbeeld jarig? Verzamel dan de foto’s vanaf het begin van jullie relatie en geef deze weer in een verhaalvorm.

Tot slot is het leuk om een dergelijk boek voor iemand te maken wanneer hij of zij een lange reis heeft gemaakt. Zorg er in dat geval voor dat je op de juiste manier aan de foto’s kunt komen en er niks ontbreekt. Het maken van een boek kun je gemakkelijk online regelen. Een partij waar je terecht kunt is Pumbo. Bij Pumbo heb je o.a. ook veel verschillende mogelijkheden voor papiersoorten, de kaft en nog veel meer.