eigen keuze kerstpakketten

Misschien wel de mooiste tijd van het jaar, Kerst. Wie houdt er nou niet van? Een tijd dat draait om familie en gezelligheid, maar ook om geschenken. Zo worden er op de werkvloer bijna altijd wel kerstpakketten uitgedeeld aan alle werknemers. Dit kan in vele vormen en maten. Hieronder gaan we in op eigen keuze in kerstpakketten.

Er zijn verschillende sites die een eigen keuze kerstpakketten aanbieden. Zo krijg je van je werkgever een code of een bon met een x aantal punten die je kunt verzilveren op de site van de aanbieder. De aanbieder heeft een groot assortiment giften, van gadgets tot dagjes weg en soms zelfs de mogelijkheid om te doneren aan goede doelen. Vaak heeft dit wel een bepaalde datum tot wanneer de bon geldig is, dus laat hem niet bovenop de kast liggen!

eigen keuze kerstpakketten

De voordelen

Deze vorm van kerstpakketten brengt veel voordelen met zich mee. Zo kost het de werkgever heel weinig tijd om de kerstpakketten voor te bereiden, omdat hij zelf geen keuze hoeft te maken over wat er in het pakket moet komen. Hij kan gemakkelijk een paar bonnen bestellen en deze uitdelen. Voor ieder wat wils, de werknemers kunnen zelf beslissen wat ze willen. Zo heb je nooit ontevreden werknemers die pakketten krijgen met dingen die ze niet willen, ze kunnen naar hun eigen wensen giften kiezen. Ook kunnen de werknemers ervoor kiezen om een groot cadeau te krijgen, of meerdere kleinere cadeau’s. Op deze manier zijn ze altijd tevreden.

De nadelen

Echter, het idee van een verrassingspakket met kerst gaat dan verloren. Het heeft iets onpersoonlijks, die online bonnen. Het is soms leuker om verrast te worden en iets te krijgen dat je normaal nooit zou kopen of gebruiken, je komt achter nieuwe ideeën.

Slot

Al met al, het kiezen van je eigen kerstpakket heeft zo zijn voor- en nadelen. Grote kans dat je je werknemers blij maakt met het kiezen van hun eigen kerstpakket!