Hollandse geschenken online te koop

Een oom van mij is gek op souvenirs uit heel het land en omdat die binnenkort zestig jaar wordt, vond ik het wel een goed idee om hem Hollandse geschenken te geven. Natuurlijk kan ik dan wel naar een toeristische stad gaan zoals Amsterdam of Volendam, maar ik ben toch meer van het online shoppen en daarom ging ik opzoek op het internet. Zo kwam ik al vrij snel op de website van Emaille-Atelier J.C. Boonstoppel en stond er van te kijken wat zij allemaal verkopen. Wat ik helemaal geweldig vind is dat je hier magneten kan laten bedrukken met bijvoorbeeld de wapen van Amsterdam.

Hollandse geschenken

De mooiste vingenhoedjes gevonden van heel veel steden in Nederland

Op de website van Emaille-Atelier J.C. Boonstoppel vond ik dus heel veel verschillende Hollandse geschenken. Zo kwam ik terecht bij vingerhoedjes die, deze onderneming, heeft uit verschillende steden. Zo ging ik voor de stad Arnhem en bestelde drie vinderhoedjes met stolpjes erbij. Ik wist dan zeker dat mijn oom deze nog niet had. Op de dag van mijn ooms zijn verjaardag, kreeg die de cadeau’s van mij en hij was er blij mee. Daarom ben ik zo enthousiast over deze geweldige onderneming.