Drie tips voor het uitzoeken van kerstpakketten

Kerstpakketten

Elk jaar weer is het een leuke maar ook tijdrovende klus: het uitzoeken van kerstpakketten. Want je wil zoveel mogelijk mensen tevreden stellen maar je wil natuurlijk ook niet de hoofdprijs betalen. Kerstpakketten uitzoeken is een stressvolle klus maar met deze tips lukt het je ongetwijfeld een mooi cadeau te vinden:

  • begin op tijd
  • houd rekening met persoonlijke levensstijl
  • wees origineel
Kerstpakketten

Begin op tijd

Het is belangrijk te realiseren dat vrijwel iedereen erg laat in het jaar begint met het kiezen van een kerstpakket. Dat is eigenlijk zonde want waarom zou je die tijdrovende klus niet uitvoeren wanneer het rustig is, zoals bijvoorbeeld in de zomervakantie periode? Dan heb je alle tijd en ook nog alle keuze want als je pas in november gaat zoeken dan is er zoveel al op. Dat is zonde want dan blijf je zitten met wat er nog overblijft en dat is misschien niet naar wens. 

Kerstpakketten

Houd rekening met persoonlijkheden

Natuurlijk kun je niet voor iedereen een persoonlijk pakket samenstellen als je honderden medewerkers hebt. Als je slechts een paar mensen in dienst hebt dan is dat trouwens wel een heel leuk idee. Maar gaat dat niet, dan nog kun je rekening houden met persoonlijkheden. Werken er bijvoorbeeld veel mensen bij je bedrijf die vegan zijn? 

Zorg dan voor een pakket zonder dierlijke producten. Je andere medewerkers zal het misschien niet eens opvallen en de vegans zijn ook gelukkig.