Bubbel enveloppen, waar gebruik je die voor?

Er zijn tegenwoordig een hele hoop verschillende enveloppen waar je uit kan kiezen. Zo ook bubbel enveloppen. In de meeste gevallen is het handig om even te kijken wat de beste opties zijn. De producten moeten namelijk wel juist bij de klanten komen. 

Voor iedere ondernemer zijn andere opties het beste. Voor jezelf is het verstandig om even te kijken welke mogelijkheden er zijn. Op die manier voorkom je dat je een uitgelezen kans zal missen. 

Sieraden in bubbel enveloppen

Bubbel enveloppen zijn ideaal te gebruiken voor sieraden. Sieraden hoeven vaak niet bewaard te worden in een doos. Ze kunnen gewoon verzonden worden met de post. Dan is een envelop met bubbels erin zeker de beste optie. Deze zijn namelijk het veiligst. 

Wanneer je iets veilig wilt verzenden, is het handig om wat vulling bij het sieraad te doen. Als het pakketje dan een beetje gebogen wordt, dan wordt het sieraad niet helemaal gebogen. Dit is vaak erg belangrijk als het om wat duurdere sieraden gaat. Anders kan het voorkomen dat het sieraad kapot aankomt bij de klant.

Kleine breekbare producten in bubbel enveloppen

Verder zijn bubbel enveloppen erg handig om te gebruiken bij kleine breekbare producten. Zo zijn edelstenen de laatste tijd weer echt in opmars. Het is dan verstandig dat er goed gekeken wordt dat deze edelstenen juist bij de klant terecht gaan komen. 

Naast edelstenen zijn er uiteraard nog een hele hoop verschillende producten die er in passen. Zo worden er ook kleine beeldjes op deze manier verzonden. Je hoeft dan geen volledige doos voor de producten te gebruiken, maar hij komt wel veilig bij de eigenaar terecht. Dit is uiteraard een ontzettend makkelijke oplossing. 

Enveloppen zijn snel en eenvoudig te bezorgen

Er zit een erg groot voordeel aan de bubbel enveloppen. Het grootste voordeel is dat ze makkelijk te bezorgen zijn. Ze zijn eenvoudig bij iemand door de brievenbus heen te gooien. Dit houdt in dat iemand niet thuis hoeft te blijven voor het kleine pakketje. Dit is voor veel klanten een groot voordeel. 

Het is erg belangrijk dat de enveloppen juist aankomen. Doordat de postbode hier ook opdracht naar krijgt, is de kans vrij klein dat de aankomst niet goed gaat. De meeste pakketbezorgers hebben het erg druk, terwijl postbodes gewoon hun standaard route lopen. Zo voorkom je dat het pakket ergens tussen komt te liggen. 

Klanten vinden enveloppen fijn om te ontvangen 

Naast dat de enveloppen snel en veilig te bezorgen zijn, is het voor de klanten ook een groot voordeel. Het eerste voordeel is al benoemd. Dat is dat ze niet thuis hoeven blijven. Maar daarnaast krijgen ze ook niet een hele zooi aan afval binnen wanneer ze een pakketje bestellen. 

De bubbel enveloppen zijn voor de consument en voor de ondernemer zeker een goede optie. Beide hebben er meer voordelen aan dan nadelen. Het is als ondernemer daarom zeker een goede optie om hier een keer naar te kijken. Op die manier voorkom je onnodig gebruik van grote dozen.