Kerstcadeau, maar dan net anders

Vaak worden kerstcadeaus gegeven in de vorm van een giftcard of een doos met producten. Zo’n doos met producten ligt vervolgens stof te vangen op de zolder en de etenswaren bederven op den duur. Een giftcard raakt kwijt tussen de voorraad aan pasjes en niet gebruikte eerdere giftcards. Als je denkt: mijn kerstcadeau moet anders! Dan kun je een Pluim geven. Dit is geen creditcardformaat giftcard, maar een A4 cadeau dat verzilverbaar is in verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor een avond of een dagje uit, maar ook voor tastbare producten. En het grote formaat verdwijnt minder snel tussen de reeks pasjes.

Belevingen en producten voor alle prijzen

Een Pluim als kerstcadeau kun je al geven vanaf vijf euro. Voor die prijs zijn er al verschillende dingen verkrijgbaar, zoals het laten bedrukken van producten. Het kerstcadeau kan ook verzilverd worden voor een bijdrage aan een goed doel. Je kunt er ook voor kiezen om meer geld op de Pluim te zetten. Dan kun je de Pluim inwisselen voor een bioscoopbezoek, een diner of zelfs een hotelovernachting. Maar ook voor grotere bedragen zijn er producten verkrijgbaar, bijvoorbeeld oorbellen of games.

Gepersonaliseerd

Hoewel giftcards steeds meer in mooie verpakkingen gegeven kunnen worden, kun je een Pluim kerstcadeau veel persoonlijker maken. De A4 kaart van het kerstcadeau heeft een foto die jij zelf uitkiest en een eigen tekst. Aan de binnenkant van de kaart vindt de ontvanger de code waarmee het cadeau verzilverd kan worden, maar hier kun je ook een tekst laten drukken. Zelfs de pagina waar de ontvanger zijn of haar cadeau kan kiezen, kun je personaliseren. Zo voelt zelfs het kiezen van het kerstcadeau persoonlijker en niet alsof je één van duizenden op diezelfde pagina bent.