vrouwenmand (1)Voor het laten bezorgen van een fruitmand denk ik al snel aan een attentie voor een zieke. Via www.fruitmandje.nl kwam ik er achter dat dit niet helemaal correct is. Een fruitmand kan je laten bezorgen voor iedere gelegenheid. Zo kan je een fruitschaal bezorgen speciaal voor mannen of voor vrouwen. Een heerlijk gezond cadeau voor iedereen die een stukje fruit kan waarderen. Waar ik wat van stond te kijken was dat er ook een wokmandje en een stampmandje is. De namen zeggen het al, manden gevuld met de ingrediënten voor een lekkere wok maaltijd of een smakelijke stamppot.
Alle fruitmanden staan keurig afgebeeld en je hoeft maar te klikken om ze in het winkelwagentje te stoppen. Wat ietwat jammer is, is dat er geen gedetailleerde omschrijving staat van de producten die in de manden zitten. Ik weet graag precies wat ik bestel en wat ik eventueel anders zou willen hebben. Een foto zegt ook niet alles.

beterschapsmand_sm
mandje-gezond_smOnline bestellen

Een fruitschaal bezorgen, nadat je het online hebt besteld is enorm handig. Je hoeft de deur niet meer uit om een mooi en gezond cadeau te kopen voor iemand. Bovendien wordt het afgeleverd op een adres naar keuze. Je hoeft de fruitmand dus niet zelf af te geven. Heel handig als je het erg druk hebt. Het is ook mogelijk om een fruitmand op maat te laten maken. Dan weet je precies wat er aan fruit in zit en weet je zeker dat de ander het lekker vindt.