Hier kan je een mooie bakfiets kopen

dolly_new_logo

Een bakfiets kopen, heeft altijd hoog op mijn lijstje gestaan. Er heerlijk op uit kunnen trekken met de hond en mijn kinderen. Voorheen was dat een heel geregel en de hond moest vaak thuis blijven, omdat die niet mee kon op de fiets. Sinds mijn nieuwe aankoop kan iedereen mee, gezellig in de bak voorop de fiets. Lekker makkelijk en zonder problemen zitten mijn kinderen voor mij op deze fiets. Ook voor boodschappen doen is dit een uitkomst. Geen gevaarlijke tassen vol met boodschappen aan het stuur, maar alles voor in de bak. Vanaf het moment dat ik ging sparen voor zo een geweldige fiets, heb ik steeds de website van Dolly Bakfiets in de gaten gehouden. Want regelmatig staan hier leuke aanbiedingen op.

service-aan-huis

Mijn eigen bakfiets kopen

Wat helemaal geweldig is aan dit bedrijf en zeker de moeite waard om hier te vermelden, is de service aan huis. Want toen ik van plan was om hier een aankoop te gaan doen is er iemand van dit bedrijf langs geweest om mij het nodige uit te leggen en om mij een proefrit te laten maken op een paar fietsen. Hier kwam ook een elektrisch model naar voren en hier heb ik, in mijn eigen buurt, een stuk op kunnen rijden. Meteen was ik verkocht en heb voor dit model gekozen. Het is hier ook mogelijk om zelf jouw eigen bakfiets samen te stellen. Bekijk de website voor de vele modellen.