458520_1Een regendouche wordt ook wel een rainshower genoemd. Dit is een speciaal soort douche of een speciale soort douchekop die in steeds meer badkamer wordt gebruikt. En de stijgende populariteit van de rainshower is niet voor niets, want deze douche biedt je een bijzondere wellness ervaring die je bij andere douches niet kunt ervaren. Meer over de voordelen en mogelijkheden van een rainshower, lees je op deze pagina.

450056_1De voordelen van een rainshower

Een regendouche is anders dan andere douches. Zo heeft een rainshower gaatjes die fijnmaziger zijn dan de gaatjes van een standaard douchekop, waardoor het water van een rainshower in zachte en fijne straaltjes naar beneden komt. Een rainshower wordt dan ook niet voor niets zo genoemd, want in feite lijken de straaltjes van deze douchekop op zachte, warme regen. Het belangrijkste voordeel van een rainshower is het feit dat deze douchekop een bijzonder gevoel van ontspanning met zich meebrengt. Zo lijkt het met deze douchekop net alsof je in een wellness oord bent, terwijl je gewoon staat te douchen in je eigen badkamer. Zo wordt douchen dan ook niet alleen een manier om jezelf op te frissen, maar ook een manier om te ontspannen.

451262_1De mogelijkheden van een rainshower

Door de stijgende populariteit van de rainshower, is het aanbod van diverse douchekoppen steeds verder gegroeid. Zo kun je ene gewone rainshower kopen, maar kun je ook een rainshower kopen die in het plafond wordt ingebouwd en een afmeting heeft van wel 97×97 centimeter.