Al eens gedacht aan strandballen bedrukken?

430000xHeb jij er al eens aan zitten denken om strandballen bedrukken te laten? Als webshop voor zwemkleding willen wij een strandevenement sponsoren. Omdat wij echter ook ons logo op de bal zouden willen zien op het strand, dachten we dat strandballen bedrukken wellicht een goede oplossing zou zijn.

27040_4188_04Waarom strandballen bedrukken?

Het is eigenlijk heel simpel. Als sponsor wil je natuurlijk gezien worden, je wilt je merk opbouwen en je wilt vooral dat, wanneer iemand de volgende keer je product of dienst nodig heeft, hij het eerste bij jou komt aankloppen. Dat is de bedoeling van het sponsoren van een evenement. Je kunt namelijk je logo laten zien en de mensen kunnen zien dat je ook interesse hebt in speciale goede doelen.
Maar om een sterk merk te bouwen is het wel nodig dat je logo met name, zo vaak mogelijk gezien wordt. Dat kun je niet echt bereiken door alleen maar je logo op het bord van sponsors te plaatsen. Want wees nou eerlijk, wie kijkt daar ooit naar?
image (50)Dus besloten we dat we meer zouden moeten doen. Omdat het een sportevenement is, leek het ons leuk om standballen bedrukken te laten. Hier zouden we dan ons logo op kunnen plaatsen. Mijn secretaresse kwam toen op de proppen met maxstrandartikelen.nl en wilde graag dat ik hier even naar zou kijken. Zo gezegd, zo gedaan, en ik vond het allemaal erg goed uitzien. Met name de prijzen waren ook erg aantrekkelijk, want je moet natuurlijk rekening houden met je marketing budget. We hebben ze dus gelijk besteld en we waren erg blij toen ze al snel aankwamen. Het zag er allemaal goed uit en ook de deelnemers van het evenement leken er blij mee te zijn. Nu hopen dat we er extra klanten aan over houden!