Code 95 opleidingen zijn belangrijk!

 

 

 

 

Zoals jullie weten geef ik op mijn blog vele tips betreft cadeau’s. Vandaag heb ik dan ook weer een gouden tip voor jullie. Het onderwerp is code 95 opleidingen. Mijn man werkt in een magazijn als order pikker. Al een paar maanden wilt hij een stap omhoog maken, binnen in het bedrijf. Hij wilt vrachtwagen chauffeur worden, tegenwoordig heb je twee certificaten hiervoor nodig! Een rijbewijs C is nodig, maar die heeft mijn man al in zijn broekzak. Sinds het einde van september 2014 is het van essentieel belang, om in bezit te zijn van een code 95 certificaat. Voor dit certificaat moet je natuurlijk ook code 95 opleidingen gaan volgen. Een code 95 certificaat halen is redelijk makkelijk, binnen 35 uur kun je dit certificaat behalen. Alleen het behalen van dit certificaat is redelijk prijzig. Zodoende is mijn man nu hiervoor aan het sparen. Het leuke eraan is dat mijn man niet wist, dat ik al voor hem had gespaard. Hij was namelijk bijna jarig, en ik wilde deze lessen cadeau aan hem geven!

Eindelijk was het zover!

Eindelijk was het mijn mans verjaardag. Natuurlijk gaf ik hem meteen mijn cadeau, en hij was super blij! Hij kon gaan lessen bij verkeersschool Wesseldijk. Nu alweer een aantal weekjes verder, heeft hij eindelijk zijn certificaat behaald. Hij heeft zich nu ingeschreven bij meerdere vacatures, als vrachtwagen chauffeur! Hopelijk kan hij snel gaan beginnen als vrachtwagen chauffeur, dat lijkt me echt leuk voor hem!