Beeren ondergoed voor heren

beeren_dylan_witOnline ondergoed shoppen

Mijn vriend is een tijdje terug jarig geweest en dan vind ik het altijd heel moeilijk om een goed cadeau voor hem te bedenken. Zo was ik online aan het shoppen en kwam ik een website tegen Ondergoedshoppen.nl waar ze ondergoed verkopen. Vooral merken uiteraard die dan ook mooi worden verpakt en opgestuurd. Toevallig had mijn vriend laatst gezegd dat hij nieuw ondergoed nodig had, uiteraard bracht mij dit op een idee en kocht bij ondergoedshoppen.nl ondergoed voor mijn vriend.

beeren_heren_singletBeeren ondergoed

Zelf had ik er nog nooit van gehoord, maar toen ik mijn vriend het cadeautje had gegeven bleek dat mijn vriend het merk wel kende. mijn vriend heeft hier eerder ondergoed van gehad en vind het fijn dragen. Hij was dan ook erg blij met zijn cadeautje voor zijn verjaardag. Wat mij tevens opviel is dat het ondergoed netjes verpakt geleverd word als een echt cadeautje.

beeren_heren_slip_wiOok voor vrouwen

Beeren ondergoed is een merk voor ondergoed, maar niet alleen voor mannen. Ze hebben ook een vrouwen lijn die onder dezelfde naam valt. Doordat mijn vriend aangaf dat het fijn ondergoed is heb ik mezelf ook een leuk cadeautje gedaan en de vrouwen serie besteld voor mezelf. Deze is nog niet binnen, maar zal morgen bezorgd worden door de postbode. Misschien dat ik hier later dan nog even een post voor schrijf.