Voor heren is er ook veel kleding beschikbaar. Niet altijd evenveel als voor dames, maar tegenwoordig zijn die twee categorieën niet meer zo erg gescheiden. Toch kan je nog steeds wel duidelijk onderscheid maken tussen mannelijke en vrouwelijke kledingstukken. En eigenlijk niet alleen kledingstukken, maar ook accessoires. Als je op internet hoed heren opzoekt, krijgt je zeker te weten andere resultaten dan als je ‘hoed dames’ opzoekt. Door hoed heren op te zoeken krijg je op het eerste gezicht vooral fedora’s en panamahoeden te zien. Door hoed dames op te zoeken krijg je vooral hoeden te zien met een grotere en bredere rand.

Kleding: hoodie

Qua kleding zijn er veel opties. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om dingen te mixen en matchen. Zo kan je je eigen unieke stijl maken. Maar populaire items zijn T-shirts, overhemden en natuurlijk hoodies. Die laatste is in de loop van de jaren erg populair geworden. Hoewel het item eerst alleen werd gebruikt voor het sporten, is het nu ook echt in de mode. Voor een casual outfit voor heel de dag, of alleen ’s avonds op de bank. Een hoodie komt ook in veel verschillende variaties terug omdat ‘ie zo populair is. Zo zijn er hoodies in verschillende kleuren, met of zonder opdruk en van verschillende materialen gemaakt. 

Kleding: cargobroek en joggingbroek

Een cargobroek is een brede en wijde broek met veel zakken. Zo krijgt het een stoere uitstraling. Het moderne model is geïnspireerd op broeken van arbeiders. Deze broeken zijn te vinden in verschillende beigetinten en legerprints, maar ook gewoon in het groen en zwart. Een joggingbroek is een zachte, brede broek waarin je heerlijk kan chillen of sporten. Voor deze twee activiteiten wordt een joggingbroek vooral gebruikt, maar sinds de laatste modetrends kan het ook gewoon door als een fashionitem. Dit geld ook voor de cargobroek. Beide broeken waren dus eerst alleen bedoelt voor een aantal activiteiten of doelgroepen, maar tegenwoordig is het voor iedereen en voor elke gelegenheid.