Leuke veterboot heren op internet gezien

Ik ben al een tijd op zoek naar een leuk paar schoenen voor mijn man. Zelf wilt hij nooit mee naar de winkel om schoenen te kopen, dus vaak ga ik voor hem naar de winkel om een paar schoenen te kopen. Negen van de tien keer passen de schoenen goed, maar heel af en toe moeten de schoenen worden geruild omdat ze niet passen, of omdat meneer de schoenen niet mooi vindt.  Iedereen verklaard me al voor gek dat ik voor hem schoenen ga kopen, maar als ik het niet doe loopt hij rustig op kapotte schoenen. En als ik me ergens voor schaam dan is dat het wel. Laatst gaf iemand me de tip dat er leuke veterboot heren schoenen op internet te koop zijn. Meteen thuis de site opgezocht en mijn man achter de computer gezet. Dit was de eerste keer sinds we getrouwd zijn dat hij zelf schoenen aan het uitzoeken was. Zal er bijna een foto van maken om dit vast te leggen voor onze kleinkinderen. Maar ondertussen dat mijn man achter de computer zat had hij al drie paar schoenen geselecteerd die hij graag wilde hebben. Zo heeft hij bijna geen schoenen, en na een paar muisklikken heeft hij drie paar schoenen.   30797-mooy-1