Bij Bijvanck Blaricum een zeer uitgebreid assortiment

Wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een man, vrouw of kind ga dan eens bij Bijvanck Blaricum langs. Deze drogist heeft werkelijk een heel uitgebreid assortiment waaronder:

  • parfums
  • haarkleuringen
  • speelgoed
  • geneesmiddelen
  • toiletspullen
  • tabak

Bij drogist Bijvanck in Blaricum kunt u niet alleen terecht voor geneesmiddelen, maar hier kunt u zeker slagen voor een leuk cadeautje. Wat dacht u van een lekker geurtje, de medewerkers kunnen u helpen om het juiste geurtje uit te zoeken. Bijvanck Blaricum

Alles onder één dak

Wat is makkelijker om in één winkel al uw inkopen te kunnen doen, vooral nu met de feestdagen voor de deur. Je hoeft nu niet de drukke stad in en verschillende winkels te bezoeken om te kunnen slagen. Zo was mijn neefje jarig en ik weet dat hij auto’s helemaal het einde vindt. Toevallig moest ik naar de drogist om paracetamol te halen. Omdat hier bij deze drogist altijd zoveel leuke dingen te koop zijn loop ik altijd eerst door de winkel heb voordat ik werkelijk mijn spullen ga pakken waarvoor ik ben gekomen. Zo zag ik bij de speelgoed een zeer mooi brandweer auto staan, deze brandweer auto zal mijn neefje beslist het einde vinden.

Terwijl ik lekker tussen alle spullen in de winkel aan het kijken was zag ik leuke spullen staan voor de kerst. Denk hierbij aan kaarsen en mooie servetten. Allemaal spullen om een zeer gezellige kerst te kunnen vieren. Met een winkelmand helemaal vol met spullen liep ik naar de kassa en dat terwijl ik eigenlijk alleen maar paracetamol nodig had. Bijvanck Blaricum