De leukste relatiegeschenken op een rijtje!

Ben jij op zoek aan relatiegeschenk maar wil je een keer iets anders dan een flesje wijn, lees dan snel in deze blog wat wij voor leuke relatiegeschenken kunnen aanraden. 

Speciale chocolade

Wil je iemand echt verrassen? Ga dan voor een doosje speciale bonbons van een echte chocolatiers zoals Friandries. Want zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van chocolade? Juist, iedereen ja. Je het wat betreft bonbons tegenwoordig niet gek genoeg bedenken. Zo zijn er zelfs bonbons met een pittige chilismaak of bonbons die de smaak umami bevatten. Maak een lekkere selectie aan bonbons met speciale smaken en jouw relatiegeschenk zal ongetwijfeld in de smaak vallen!

Een bluetooth speaker

Iets wat veel mensen heel vaak gebruiken in gezelschap, een bluetooth speaker! Je kan bij verschillende bedrijven bluetooth boxjes bestellen met jouw logo erop. Een super leuk én handig geschenk, wat veel mensen ook echt daadwerkelijk zullen gaan gebruiken. 

Een powerbank

Powerbanks worden tegenwoordig ook veelvuldig gebruikt. Weer een super handig en leuk geschenk om te krijgen. Powerbanks heb je in alle vormen en maten en kan je laten bedrukken met het logo wat jij wil. Ga voor een grote powerbank met veel vermogen, of kies voor een kleiner broekzak exemplaar. 

Een cadeaubon

Een cadeaubon lijkt misschien niet het meest originele cadeau, maar ook binnen de cadeaubonnen kun je flink variëren. Tijdens de corona tijden hebben wij bijvoorbeeld eens een boekenbon gestuurd naar onze werknemers, omdat men toen veel meer tijd had om te lezen. In de zomer en in de winter kun je weer hele andere cadeaubonnen sturen, of je kan bijvoorbeeld een bon sturen om eens lekker uit eten te gaan. Opties genoeg!

Waar bestel je een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk kun je vaak niet zomaar in de winkel kopen. Afhankelijk van welk relatiegeschenk je wil gaan kopen, bestel je dit bij verschillende zaken. Een powerbank of bluetooth speaker kan je vaak bij een bedrijf kopen wat gespecialiseerd is in relatiegeschenken. Een cadeau zoals de speciale chocolade waarover we het hebben gehad in deze blog koop je bij een chocolatier zoals Friandries, waar je een gepersonaliseerde bestelling kan plaatsen.