Stijlvol naar kantoor en klant

Je werk doet ertoe. Op kantoor breng je vele uren door en daarmee is het met al je inzet en ambities een belangrijk onderdeel van je leven. De computer of laptop is niet meer uit die wereld weg te denken. De laptop is de portable variant van de PC die zoveel gebruiksgemak oplevert als je on the road bent.  e computer altijd bij de hand zodat je meteen aan het werk kunt. Plannen uitwerken, communiceren met je netwerk, bestellingen doen, rapporten schrijven enzovoort. De laptop is intussen een allemansvriend geworden waar je zuinig op bent. Bescherm hem goed met een deugdelijke tas. Met een leren laptoptas 17 inch kun je stijlvol aankomen bij je klanten of collega’s. Met fijne draagband en stevig handvat. Allerlei slimme vakjes om andere spullen in op te bergen en mee te nemen.

Wie schrijft, die blijft

Wie in de vergadering of ander overleg snel even aantekeningen wil maken, valt graag terug op pen en papier. De uitwerking van de aantekeningen komt later wel op laptop of PC. Maar laat het niet aan het toeval over. Zorg dat je een mooie en praktische schrijfmap met pen bij je hebt zodat je adequaat kunt werken. Met een schrijfblok erin of met ringband om altijd op een nieuw blaadje te kunnen werken. Je visitekaartjes hebben er een vaste plek en zo heb je deze altijd paraat als iemand erom vraagt of wanneer je zelf letterlijk ’je visitekaartje wilt afgeven.”

Leren schrijfmap is duurzaam

Jarenlang gebruik maken van dezelfde spullen is duurzaam. Zeker wanneer het gemaakt is van natuurlijke materialen. Met een schrijfmap leder kun je aankomen. Je notities worden bewaard op een vaste plek en zo raak je ze niet snel kwijt. Thuis uitwerken is dan zo gebeurd. Een professionele manier om jezelf en je bedrijf te presenteren.