Bijna verslaafd aan het spel van Ticket to Ride

Als we bij mijn zus op visite gaan komt vaak het spel van Ticket to Ride op tafel. Een zeer leuk bordspel waar iedereen aan mee kan doen. Het spe zelf duurt ongeveer een uur, en het speelt zich af in de  Verenigde Staten, en het is de bedoeling om zoveel mogelijk routes te bouwen. De allereerste keer was het een beetje de kat uit de boom kijken, ik snapte nog niet zo goed hoe het spel precies in zijn werk ging. Maar inmiddels ben ik een fanatieke speler geworden, en snap ik precies waar het allemaal om draait. Zo waren we afgelopen week weer bij mijn zus op visite, normaal moet ze het spel nog pakken, maar deze keer stond het spel al op de tafel, en konden we meteen aanschuiven. Ook mijn vriend is een fanatieke speler geworden van  Ticket to Ride. Omdat hij bijna jarig is heb ik besloten om dit spel ook te kopen, via The Game Freak kan je dit spel bestellen, en wat nu leuk is, omdat het spel een tien jarig jubileum viert, is dit spel in een groter formaat te verkrijgen. Mijn zus zal er jaloers op zijn.  Ticket_to_Ride_-_Alvin_Dexter_4-300x300

Leuk spel

Mijn vriend is nog niet jarig, maar omdat mijn zus op visite kwam kon ik het niet laten om het spel tevoorschijn te halen. natuurlijk was mijn vriend helemaal blij dat wij nu ook dit spel in huis hebben, en meteen een speciale editie. Ook heb ik wat uitbreidingen van dit spel erbij besteld, voorlopig kunnen we ons prima vermaken. logo