Door de Wii hadden zij weer rust

logoOmdat ik in de Mediamarkt werk weet ik wat de meeste mensen kopen voor bepaalde gelegenheden. Naast mijn baan bezoek ik verder graag winkels op websites om te kijken wat zij allemaal te bieden hebben. Dit is ook gelijk een goede manier voor mij om inspiratie op te doen. Ik krijg dan ook vaak de vraag van vrienden of ik goede cadeau tips weet. Zo had ik laats een vriendin van mij die ook om advies vroeg. Zij is moeder van twee kinderen en laat dat toevallig net een tweeling zijn. Ze vroeg mij wat zij het best aan hun kun geven als verjaardagscadeau voor hun twaalfde verjaardag. Omdat ik zelf weet hij druk die tweeling af en toe kunnen zijn stelde ik Wii voor. Ik zei dat wanneer hun achter deze spelcomputer zitten zij de energie kwijt kunnen. Zo is het ook gelijk een stuk rustiger in het huis, waarvan ik weet dat mijn vriendin dat nodig heeft. Voordat ze het wou kopen vroeg zij waar ze dit het beste kan doen. Ik zei dat ze bij i-Mania vaak goede aanbiedingen hebben.

S-WII-0630_1

Met deze spelcomputer kunnen zij hun energie echt kwijt

S-Wii-0685RLIk vertelde haar dat Wii een ander soort controller gebruikt. Je moet veel actiever meedoen met spellen. Om een voorbeeld te noemen, zo kun je boksen. Dit doe je dan staande en je beweegt constant je armen. Waar je bij andere spelconsoles je alleen zittend een controller vast hebt. Ik zei dus nogmaals dat dit ideaal voor haar is omdat ze dan hun energie kwijt kunnen.

Ik kan jullie verklappen dat ze de Wii inmiddels gegeven heeft en ze veel ontspannender oogt. Ik raad jullie daarom ook aan eens kijkje te nemen op i-mania.nl. Ze hebben echt een enorm aanbod, en wie weet loop jij er in de toekomst ook ‘zen’ bij.