Een hoogwaardige Macbook batterij van Bizzix

Zoals iedereen wel weet is een Macbook een hele goede computer. Maar je geeft er ook wat aan uit. Zoals het spreekwoord luidt in het Engels; ”you get what you pay for”. Bij Bizzix is dat echter niet het geval, want de prijzen zijn laag en de kwaliteit is hoog.
Nu vraag je je wellicht af waarom ik het over Bizzix heb, maar dat zal ik je vertellen. Iedereen is bekend met het feit dat Apple producten echt top zijn. Zelf heb ik een Macbook Air en ben er ook echt heel blij mee. De kwaliteit is gewoon top. Natuurlijk zijn de computers van andere merken ook wel goed, maar niets kan echt vergeleken worden met de producten van het beroemde merk Apple. Maar zoals gezegd, daar betaal je dan ook voor.
Jammer genoeg ging laatst de batterij van mijn Macbook kapot. Ik heb deze namelijk tijdens een bezoek aan een vriend, opgeladen met de foute oplader. Ik weet niet waarom ik dat gedaan heb, maar ik denk dat ik toen dacht dat dit niet kwaad zou kunnen.

front_accu_apple_macbook_pro_15_inch_a1281 front_apple_accu_macbook_13_inch_a1437_ front_apple_accu_macbook_pro_13_inch_a1322

Gebruik altijd de goede oplader

Enkele dagen na dit voorval ging de accu van mijn laptop dus kapot. Dat is met name voor mij erg vervelend, want als freelancer heb ik toch echt mijn computer nodig. Ik ben dus gelijk op zoek gegaan naar een nieuwe. Ik had echter geen zin om hiervoor de deur uit te gaan, dus zocht ik het internet op. Toen vond ik al snel Bizzix. Hier hebben ze allerlei producten voor je laptop en mobiel van Apple. De prijzen zijn echt super voordelig en ik heb dan ook gelijk een Macbook batterij aangeschaft. Uitstekende service, prijs en kwaliteit. Zeker een aanrader!