Een feestzaal voor mijn sweet sixteen

 

Voor mijn 16e verjaardag was ik op zoek naar een geschikte feestzaal. Ik mocht van mijn ouders mijn hele kverjaardag1las uitnodigen en al mijn vrienden en vriendinnen. De organisatie moest ik zelf doen en mijn ouders wilde het feest betalen. Wat natuurlijk hartstikke lief is! Voor de feestzaal had ik een aanvraag geplaatst op IetsDoenOfferte.nl. Een bedrijf reageerde en ik was meteen enthousiast. Het was in de stad waar ik zelf woon en bijna ook alle andere mensen die ik uitgenodigd had. Harstikke handig dus zo’n locatie dicht bij huis!

 

 

Mijn sweet sixteen
De avond wasweet-sixteen-balloons-701710_640s echt de mooiste avond van mijn leven. Voordat het feest begon heb ik mijn haren laten doen bij een beroemde kapper in Amsterdam. Als verrassing hadden mij vriendinnen geregeld dat er een visagiste bij mij thuis kwam om mijn make-up te doen. Ik was echt hartstikke blij met deze verrassing. Ik zag er prachtig uit! Samen met mijn drie beste vriendinnen kwam ik aanrijden bij de feestzaal met een limousine. Iedereen stond buiten te klappen en happy birthday te zingen. De zaal was super mooi versierd met allemaal roze en zilveren ballonnen waar ‘16’ op stond. Zelf had ik een dj geregeld die de hele avond kon draaien. Hij draaide echt goede muziek en iedereen ging uit z’n dak. ook had ik geregeld dat iemand achter de bar cocktails kon maken. Vooral bij de meiden was dit een groot succes. Mijn sweet sixteen was een echt een super feestje!

download