Laat ook pennen bedrukken bij maxpennen.nl

image (24)Soms moet je net wat verder gaan dan de meeste andere werkgevers, tenminste, die ervaring heb ik gemaakt in het verleden. Door pennen te bedrukken bij maxpennen.nl kun je juist dit doen. Het is niet gemakkelijk om goede en gemotiveerde werknemers te vinden en toch is dit erg belangrijk als je een succesvol bedrijf wilt opbouwen. Kortom, een goede en tevreden werknemer helpt om je om succes te bereiken. Bovendien gaan er redelijk wat kosten gepaard met het vinden van goede werknemers.
Toen ik mijn bedrijf begon wist ik dit. In het eerste jaar had ik nog geen werknemers en moest ik alles alleen regelen. Pas toen mijn bedrijf echt begon te groeien, had ik de middelen om ook krachten in te huren. Niet alleen ging de winst enorm naar boven, maar ook kreeg ik zodoende meer tijd om aan marketing te besteden en de mogelijkheid om meer vrije dagen te nemen om met mijn familie door te brengen. Ik vond een blijk van mijn waardering dus zeker op zijn plek.

image (25)25564_8753315_overzMedewerkers motiveren

Omdat we een gepersonaliseerde service bieden, schrijven mijn werknemers vaak handgeschreven brieven naar klanten. Daarom dacht ik dat een mooie pen een leuk idee zou zijn om hen cadeau te doen, zodat ze zich gewaardeerd zouden voelen en dus gemotiveerder zouden zijn en over het algemeen tevreden op de werkplek. Ik ben dus even op internet gaan zoeken naar een mooie pen. Omdat ik echter ook wat mijn werknemers betreft een gepersonaliseerde aanpak wilde gebruiken, raadde een vriend van mij me aan om pennen te laten bedrukken bij maxpennen.nl.
Dit leek me een hartstikke goed idee. Ik ben dus gelijk een kijkje gaan nemen op de site en heb een groot aantal pennen besteld met elk de naam van een medewerker. Die waren natuurlijk hartstikke blij. Een echte aanrader dus!