Leuk idee een cakesmash

Nooit geweten dat een cakesmash zo leuk kan zijn. Zo had ik zo een fotosessie aan mijn dochter gegeven voor de 1e verjaardag van mijn kleindochter. Als eerste omdat ik dat zelf wel een leuk idee vond en ten tweede omdat ik anders niet wist wat ik anders kon kopen. Mijn kleindochter is nog te klein om te begrijpen dat ze jarig is en op deze manier kan zij nog jarenlang haar 1e verjaardag bekijken. Toen ik mijn voorstel aan mijn dochter vertelde was zij er ook bijzonder enthousiast over, meteen maar een afspraak gemaakt met een fotograaf.   cakesmash

Geweldig!

De fotograaf die hierin goed naar voren komt is Cawe Fotografie. Via de website zag ik bijzonder leuke cakesmash momenten voorbij komen. Hier heb ik een afspraak gemaakt om samen met mijn dochter en kleindochter heen te gaan. 

Op de dag van de fotosessie stond er een mooie taart te pronken. Deze taart zal binnen een uur veranderen in een chaos, maar daardoor zal het resultaat op de kiekjes het beste zijn. Nadat er eerst een pre-shoot was gemaakt, werd de taart naar voren gehaald. Nadat mijn kleindochter eerst de kat uit de boom had gekeken ging zij aan de slag. De shoots zijn fantastisch geworden! Heb je ook interesse in zo een fotoshoot, kijk dan eens op de site voor de mogelijkheden.