Mijn ervaring met El Naturalista damesschoenen

El-Naturalista--N148--01-v1Niet lang geleden viel het mij op dat een vriendin zulke bijzondere enkellaarsjes droeg. Zelf was ik ook al een tijdje op zoek was naar iets nieuws, dus ik wilde weten waar zij die vandaan had. Mijn vriendin adviseerde me El Naturalista damesschoenen. “Je kunt ze heel eenvoudig online bestellen,” zei ze. Dat sprak me wel aan, want ik werk fulltime en winkelen komt er op de één of andere manier steeds maar niet van. Nog diezelfde middag gaf ik mijn ogen de kost, en ik besloot de El Naturalista 473 eens te proberen. Per slot van rekening kon ik ze altijd nog ruilen als ze niet bevielen.

El-Naturalista--NC50--01-v1

Pijnloos en comfortabel, ook bij hakken

De ontvangst was een groot plezier. De laarsjes zaten in een fraaie verpakking, en de maat bleek te kloppen. Waar ik echter het meest benieuwd naar was, is of deze schoenen met hakken prettig zouden zitten. Ik ben namelijk fan van hakken, maar tot mijn spijt krijg ik altijd weer pijn aan mijn voeten. Naturalista damesschoenen stelden me op geen enkel punt teleur. Je bestelt ze gemakkelijk online, ze zitten heerlijk, de afwerking is uitstekend en ook wat de levering betreft ben ik zeer te spreken. Bovendien maakt het voetbed dat je nauwelijks merkt dat je hakken draagt. Dat laatste was voor mij nog het grootste voordeel. Ik heb mijn merk gevonden. De volgende keer bestel ik zeker opnieuw een paar El Naturalista damesschoenen!

El-Naturalista--N-097--01-v1