45374_9238080 (1)Elk jaar gaat mijn vriendin met haar familie en mijn familie samen naar een pretpark. Dit is al een jarenlange traditie, en omdat dit het vijfde jaar zou zijn, wilden we er graag iets bijzonders van maken. We besloten daarom een polo bedrukken te laten, met een symbool dat staat voor onze families en onze traditie. We dachten dat het echt gaaf zou zijn als wij deze shirts dit jaar naar het pretpark aan zouden kunnen doen.
Dat is echter niet de enige reden waarom we hiervoor wilden kiezen. Er is namelijk ook nog een andere reden. Zo gaan we bijvoorbeeld alleen in de zomer en een poloshirt is dan erg comfortabel omdat het koel is en niet plakt. Bovendien is het gemakkelijk om een lid van de groep te herkennen in een grote mensenmassa met een dergelijk shirt aan.
Het is mijn namelijk als eens overkomen dat ik mijn zoontje was kwijtgeraakt toen hij 5 was. Ik draaide me maar een moment om en toen ik weer naar hem keek was hij gewoon weg. Na enkele uren zoeken hadden we hem dan eindelijk weer gevonden en het bleek dat hij gewoon bij de draaimolen was de hele tijd. Dat was flink schrikken!

image (35)Shirts van goede kwaliteit

Een polo bedrukken klonk natuurlijk erg goed, maar dan moesten we wel nog een shop vinden die zoiets aanbood. Ik had het te druk op mijn werk dus ging mijn vriendin op zoek. Zij vond al snel maxpolos.nl. We hebben samen een kijkje genomen en besloten gelijk een pakket met polo’s te bestellen met ons eigen ontwerp. Ze zagen er heel mooi uit en ze pasten ook perfect. Van nu af aan gaan we dus elk jaar naar het pretpark met een mooie polo!

image (36)