Ik hou heel erg van reizen, rondkijken en de wereld ervaren. Er zijn veel verschillende culturen en die beleef je perfect als je een gastgezin boekt in plaats van een hotel. Ik vind het geweldig, ik kan zo het echte leven ervaren als ik in een land ben. Ook neem ik altijd oud Hollands snoep mee, dat is het ideale cadeautje voor mensen. Oud Hollands snoep is heel erg geliefd bij de mensen uit het buitenland.

snoepzak

Cadeautje

Ik ben vaak weg en daarom is het ook de normaalste zaak voor mij dat ik wat vergeet, zo vergeet ik het snoep soms te bestellen. Ik heb een site gevonden genaamd Toversleutel.nl, het is een geweldige site. Zo kan ik vanuit waar ik ook ben gewoon bestellen, ze leveren aan veel landen en ook buiten Europa. De Toversleutel heeft veel keuze van Hollands snoep, zo kan ik veel met elkaar samen voegen en kan ik er altijd een verschillend pakketje van maken. Het is een perfect cadeau, want het is een groot gebaar naar die mensen toe en het kost heel weinig.

Ervaring

Zoals ik net al zei reis ik vaak, dus ik heb al heel vaak zo’n leuke samenstelling gemaakt, dat gaat super makkelijk, genoeg keuze. Het is zo leuk om de mensen blij te zien met snoep, ze waarderen het echt. Ondanks dat veel gastgezinnen niet veel te besteden hebben zijn ze blij met de kleine dingen. Ik wil Toversleutel daarom ook heel erg bedanken voor hun goede service, dankzij hun heb ik altijd en overal een goed cadeautje. Ik ben heel erg blij!

logo