Top 10 kerstpakketten 2022

Top 10 kerstpakketten 2022

De top 10 leukste kerstpakketten van 2022

Als werkgever heeft u ieder jaar weer dezelfde lastige opgave, namelijk uw personeel verrassen met een leuk en origineel kerstpakket. We snappen dat het moeilijk is om hier creatief in te blijven en daarom helpen we u graag een handje. In dit blog geven we u de top 10 leukste kerstpakketten van 2022. Doe er uw voordeel mee.

1. De lekkerste producten in het rood verpakt

Rood, roder roodst. Eén van de leukste kerstpakketten van 2022 is het traditionele kerstpakket gevuld met rode smaakmakers. Roder dan dit kan het niet! En er zit voor ieder wat wils in. Van etenswaren tot dranken en dat allemaal in het rood verpakt. En omdat rood de kleur van kerst is, blijft dit kerstpakket ieder jaar populair.

2. Kerstpakketten voor echte grillmasters

Wat ook zeker onder de leukste kerstpakketten van 2022 valt, is een kerstpakket gevuld met alle benodigdheden voor de barbecue. Dit kerstpakket is geschikt voor de echte grillmasters!

3. Kleurenfestijn

Ja, een traditioneel kerstpakket in het rood is leuk om te geven, maar wat dacht u van een traditioneel kerstpakket in verschillende kleuren? Ook dit kerstpakket valt onder de leukste kerstpakketten van 2022. U haalt met een kleurrijk kerstpakket direct sfeer en vrolijkheid in huis. Perfect voor de feestdagen!

4. Puur Hollands

Ook altijd leuk om te geven als kerstpakket, is een pakket gevuld met puur Hollandse producten. Met versnaperingen van zoet tot hartig. Ook in 2022 is dit kerstpakket populair.

5. Goud en luxe

Op de 5e plek van de leukste kerstpakketten van 2022, staat een gouden kerstpakket. Dit straalt echte luxe uit en past goed bij het thema van de feestdagen.

6. Wellness

Wilt u uw werknemers de gelegenheid geven om eens lekker te ontspannen? Vooral na al het harde werk wat ze het afgelopen jaar hebben verricht? Kies dan voor een wellness kerstpakket met alle benodigdheden om thuis een ontspannen sfeer te kunnen creëren. Met dit kerstpakket wordt het tijd om even helemaal tot rust te komen.

7. Oud en nieuw

Maak het aftellen tot het nieuwe jaar onvergetelijk door uw werknemers een kerstpakket te geven met een oud en nieuw thema. Hierin vindt u lekkere champagne, ballonnen, leuke foto attributen en nog veel meer producten die passen bij oud en nieuw.

8. Gourmet met kerst

Wie gourmet er niet met kerst? Het is een echte Nederlandse kersttraditie. En daarom is het zeker aan te raden om uw werknemers een kerstpakket met gourmet benodigdheden te geven.

9. Filmpakket

Wilt u origineel zijn met uw kerstpakket? Geef dan een filmpakket cadeau. Hierin vindt u lekkere snacks die passen bij een bioscoopavond. En er zit een film cadeaukaart in. Wie wordt hier nu niet blij van?

10. Zelf een kerstpakket samenstellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen. Ook dit is natuurlijk één van de leukste kerstpakketten van 2022. U geeft uw werknemers namelijk echt iets persoonlijks dat laat zien dat u hun inzet zeer waardeert. Bekijk hier alvast een overzicht van een aantal leuke kerstpakketten van 2022. En heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust via dit contactformulier.