Veel keuze van Cobi bouwstenen

Sinds kort hebben wij er een nieuwe rage bij, Cobi bouwstenen. Mijn broertje had dit voor een tijdje terug met de feestdagen gekregen en sindsdien is de hele familie er zoet mee. Bij De Wit Hobby & Techniek vindt je diverse uitdagende sets, zoals:

  • Action town met bijvoorbeeld politieachtervolging of brandweerkazerne
  • Boten en vliegtuigen, bouw uw eigen Titanic
  • Electronic
  • Kerstthema met kersthuisje en arrenslee en natuurlijk de kerstman
  • Small Army met diverse legervoertuigen en bommenwerpers
  • World of tanks

En dan nog maar te bedenken dat mijn broertje pas twee van deze sets heeft. De rest volgt natuurlijk binnen zeer korte termijn, want dan is hij jarig.  2148

Zeer leuk speelgoed

Vorige week ben ik samen met mijn broertje naar de winkel van De Wit Hobby & Techniek gegaan om wat Cobi bouwstenen erbij te kopen. Samen met de verkoper hebben wij de nieuwste sets bekeken en mijn broertje kan nu al niet wachten tot zijn verjaardag. Niet alleen bouwstenen, maar ook ander bijzonder leuke spullen, zoals schaalmodel auto’s , treinen en zelfs vliegtuigen ben je hiervoor aan het juiste adres. Ik vind het altijd leuk om samen met mijn broertje naar deze winkel te gaan. Maar natuurlijk vind ik het voor mijzelf ook bijzonder interessant.