Zeer tevreden over gebruik droognetten

Nadat ik voorheen altijd al mijn kruiden liet drogen op de vensterbank heb ik besloten om droognetten aan te schaffen. Dit was een goede beslissing want ik was de rotzooi op mijn vensterbank ondertussen wel zat. Naast kruiden kun je ook eenvoudig fruit en noten laten drogen in de netten. Eerst heb ik het net geprobeerd in mijn schuur maar ik merkte al snel dat de omgeving te vochtig was. Met een goede afzuiging en eventueel warmtelamp is de schuur echter ook een optie. Ik heb echter besloten het net op zolder te hangen. Omdat de warme lucht van het hele huis naar zolder gaat werkt het net nu prima. 

Vormgeving en gemak

Het net is netjes en stevig afgewerkt en voorzien van fijn gaas wat zorgt voor een goede luchtdoorstroming. Doordat het net aan de bovenkant voorzien is van klittenband kan het eenvoudig worden opgehangen in veel verschillende ruimtes. Door het net bij elkaar te duwen en het klittenband eromheen te doen kan het geheel als klein pakketje gemakkelijk in de schuur of kast worden opgeborgen. Verder is het door de 8 verdiepingen erg makkelijk om grotere hoeveelheden kruiden in een keer te laten drogen.